SPOUWISOLATIE
SPOUWISOLATIE

HET (NA)ISOLEREN VAN UW SPOUWMUREN

Het (na)isoleren van uw spouwmuren is een zeer aantrekkelijke investering op dit moment. Spouwisolatie zorgt voor meer wooncomfort en levert direct een energiebesparing op. Wij maken gebruik van geƫxpandeerde polystyreen oftewel EPS parels. Deze grijze parels hebben namelijk een uitstekend isolerend vermogen. De EPS parels worden vermengd met lijm in de spouwmuur geblazen.

Wij hebben de voordelen van spouwmuurisolatie voor u op een rijtje gezet:
- Een directe energiebesparing, dus lagere energierekening
- Meer wooncomfort in huis
- Meer warmte en minder tocht in huis
- Oplossing voor condensatie en vochtproblemen
- Kosten zijn relatief laag t.o.v. opbrengst
- Terugverdientijd is 3 tot 5 jaar
- Je huis isoleren in 1 dag zonder verbouwing
- Minder geluidsoverlast van buitenaf
- Koelere woning in de zomer
- Milieuvriendelijk en brandveilig

Werkwijze:
Het isoleren van een spouwmuur is maatwerk. Daarom wordt uw spouwmuur eerst gecontroleerd. Daarna worden er boorgaatjes op de kruising van de verticale en horizontale voeg geboord. Dit gaat volgens een van te voren vastgesteld boorpatroon. Vervolgens wordt de spouwmuur met hoogwaardige verlijmde EPS parels volgeblazen. Tenslotte worden de boorgaatjes met dezelfde kleur als het voegwerk dichtgemaakt.
Deze werkwijze zorgt nauwelijks voor overlast. Het isoleren gaat van buitenaf en er is geen verbouwing of breekwerk nodig.

Wat bieden wij u:
- Een vrijblijvende offerte met gratis spouwinspectie
- Spouwisolatie met grijze EPS parels, door TNO als beste beoordeeld (HR++)
- Laag btw-tarief 6%
- Ook maken wij graag voor u een vrijblijvende offerte voor dak- en zolderisolatie, het isoleren van kruipruimtes en dubbele beglazing.

Wilt u energiebesparen en uw wooncomfort verhogen? Neem dan contact met ons op. U ontvangt advies op maat en een bijbehorende offerte, tel. 06-53838684.